dimecres, 28 de març del 2012

acceptats al CIDUI 2012

La setmana passada el CIDUI va fer arribar un email a la Nati confirmant que l'Abstract que vam presentar havia estat acceptat. I no només això, ha obtingut una valoració molt positiva (amb una mitjana de 9.4  : )

Aquí podreu trobar el nostre Abstract.

Si teniu qualsevol suggeriment ens ho podeu fer arribar.

Espero que aquesta BONA NOTÍCIA ens animi a tots a seguir treballant amb il·lusió i implicació dins d'aquest projecte.

Seguim!!!

aNa

dijous, 15 de març del 2012

com trobar conferències amb proceedings a ISI

Hola a tothom!

Aquesta setmana m'he trobat davant del següent repte: esbrinar si els congressos que havíem seleccionat tenien proceedings indexats a ISI Web of Knowledge. La veritat es que la qüestió no sabia per on agafar-la. 

Amb poc temps i uns coneixements de -100 respecte al domini d'ISI vaig optar per la opció xarxa social. Vaig enviar un missatge a dos contactes de Facebook i... voilà! la resposta es va presentar en menys d'una hora.

La Mónica Bonich (exbibliotecària de la UOC i una donca maquíssima) em va proporcionar aquestes dues solucions:
1) Via Conference proceedings: El llistat amb totes les conferències que presenten proceedings a ISI  es pot consultar aquí. El full de càlcul es pot descarregar i trebalar amb ell desde el teu ordinador. 

2) Via cerca a ISI Web of Science, dins del camp Conference. D'aquesta manera, segons la Mònica t'assegures de que no et deixes cap proceeding publicat a alguna revista. La cerca es pot dur a terme dins d’ISI Web of Science al camp Topic. 

Seguim treballant!!!

dijous, 1 de març del 2012

La primera sessió de treball... comencem amb bon ritme

La setmana passada vam celebrar la primera sessió del grup de treball DAC x TFM (ara que ningú m'escolta, haig de confessar que tenia els nevis a flor de pell).

Per obrir boca, el tema de les competències. Hi havia per a tots els gustos, que si competències bàsiques, que si competències interpersonals, que si competències específiques, etc. I després de un pica pica variat (en aquest grup no ens estem de res!!! i ja sabeu el que es diu que "con la tripa llena se piensa mejor") el contingut es va centrar en el desenvolupament general d'un treball final de màster (TFM).

Penso que s'ha de destacar allò que no es veu. És a dir, la fase de preparació prèvia a la gran posada en escena de la dinàmica de grup (fase que personalment anomeno "fase que el ojo no ve"). Entre esmorzars calòrics i cafès de màquina, entre la Nati i jo vam dissenyar les diferents fitxes de treball i activitats. Les temàtiques eren "durillas" així que vam voler motivar als membres del grup i  controlar el temps. 

Així va ser com, durant cada exercici s'escoltava música de fons mentre a la pantalla de la sala es projectava un rellotge de sorra que ajudava a gestionar el temps. Al darrer minut de l'activitat el volum es pujava per assenyalar la proximitat del final. Aquest mètode va funcionar a la perfecció.
 
una de les playlist de la sessió: Diana Krall

Esperem que les nostres tàctiques gastronòmiques, musicals i de gestió del temps ens ajudin a mantenir les ganes de participar del grup durant tot el projecte. Jo estic plenament convençuda de que serà així.

P.S. Trobareu més informació sobre aquesta sessió a la pàgina del bloc: Sessió de treball 1